Over PATS!

Ons team

adriaan-van-eerdt
Adriaan van Eerdt
...is van oorsprong pioenrozenkweker en heeft begin 2008 samen met Dick van Leeuwen het initiatief genomen om het bedrijf PATS! In een VOF op te richten. Mede door zijn enthousiasme, openheid, deskundigheid en de interesse in mens en natuur, is Pats! inmiddels uitgegroeid tot een levendig, energiek en deskundig bedrijf.
peter-boersma
Peter Boersma
...komt oorspronkelijk uit de agrarische sector en weet als geen ander wat er speelt op- en rond het agrarische bedrijf. In 2012 sluit hij als vennoot aan bij Adriaan en Dick. Voor hem zijn afwisseling, klantcontact en veel buiten zijn, redenen om voor dit vak te kiezen. De uitdaging om problemen op te lossen en service te verlenen zijn voor hem prioriteit. Als natuurmens is hij een gedreven bestrijdingstechnicus. Sinds 2021 ook bekwaam met rattenbestrijding door middel van een luchtdrukgeweer.
yvon-wind-van-eerdt
Yvon van Eerdt
...is de dochter van Adriaan komt oorspronkelijk uit de zorg en hulpverlening. In 2013 zegt ze haar baan op en gaat bij Pats! in de VOF. Dagelijkse regelmaat in combinatie met werkzaamheden zowel buiten als die op kantoor, waren voor Yvon de doorslag om zich volledig te laten omscholen tot bestrijdingstechnicus. Door de liefde voor natuur, mens en dier vindt ze in dit werk volledige voldoening.
sjoerd-van-der-velde
Sjoerd van der Velde
...komt oorspronkelijk uit de sportwereld en is naast personal trainer ook voedingsdeskundige. Na meer dan 10 jaar was Sjoerd klaar voor een nieuwe uitdaging, meer buiten kunnen, probleem oplossend bezig zijn en veel afwisseling waren voor hem een reden om zich te laten omscholen en in 2017 bij de Pats! te komen werken.
arjen-tjepkema
Arjen Tjepkema
...is ooit begonnen in een slagerij, daarna heeft hij 13 jaar gewerkt bij een glaszettersbedrijf. Ook Arjen was toe aan een nieuwe uitdaging in 2019. Hij is leergierig en een harde werker. Vooral het buiten zijn en in een teamverband werken is voor Arjen aantrekkelijk.
kay-oosterkamp
Kay Oosterkamp
...is na haar opleiding "Ondernemer detailhandel" te hebben afgerond, werkzaam geweest bij de Orchideeënhoeve als receptioniste. Het liefste zit ze de hele dag tussen de dieren, daarom heeft ze gekozen om deze carrièreswitch te maken in 2020. Ook binnen deze sector vindt ze het leuk om haar kennis over te brengen op de klanten.
daphne-holman-LQ
Daphne Holman

... begon in 2018 met 1 dag per week Yvon te ondersteunen op kantoor als ZZP’er. In 2022 is dat uitgegroeid naar 4 dagen, maar nu als volwaardig lid van het Pats! team. Daphne is onze multifunctionele duizendpoot en grote steun op kantoor. Zij verwerkt de volledige administratie en komt altijd met nieuwe ideeën en mogelijkheden op dit gebied.

Wist je dat?